Научете се да карате ски в Добринище.

Оценете
(0 гласа)

Научете се да карате ски в Добринище.

Ски зоната над гр. Добринище е перфектното място за начинаещи скиори и бордисти. Достъпът до нея се осъществява по добре поддържан асфалтов път, като разтоянието от града до лифта е 11км. До начална станция на лифта се намира ски гардероб Алпина, от където може да наемете най-добрата ски и сноуборд екипировка, а също така напълно начинаещите могат да си наемат ски или сноуборд учител, който да ги въведе в основите на ски техниката.

До лифта за х. Безбог се намира учебната писта, която е перфектна за тези, които не са се качвали на ски или сноуборд. Пистата е обслужвана от два влека, които започват работа от 08.30ч. до 16.00ч. Същото е и работното време на самия лифт, който е разделен на две трасета. Пистата от горната част, започваща от х. Безбог до междинна станция, е походяща за начинаещи скиори, като по-стръмната, червена писта, може да се заобиколи по ски пътя. Долната част на ски трасето, започващо от междинна станция до начална станция на лифта, е предизвикателство за напредналите скиори, тъй като ги изправя пред черната писта – „Стената”, която обаче също може да бъде заобиколена от ски път, който минава през гората.

Рибен ресторант Алпина пък е мястото, където може да хапнете вкусна храна на нормални цени, като специалитета на заведението е уловена и прготвена на момента пъстърва и невероятна рибена чорба.

Още полезна информация:

Работно време на лифта:

8,30ч.-16,00ч.

15:45ч. - последно качване от хижа Гоце Делчев

15:45ч. - последно слизане от хижа Безбог

Цени на лифт карти

Дневна ски карта - 35 лв.

Ски карта само за влековете на учебната писта – 22 лв.

Ски карта за деца – 18 лв.

Цени за наем на ски и сноуборд оборудване:

Пълна ски екипировка – 15 лв. на ден (при наем за повече дни е предвидена отстъпка)

Пълна сноуборд екипировка – 20лв. на ден (при наем за повече дни е предвидена отстъпка)

Цени за наем на ски и сноуборд инструктори:

Индивидуално обучение – 35лв. на час

Групово обучение не по-малко от 3 човека – 30 лв. на час

(При наем на повече часове цените може да варират)

Галерия със снимки


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dobrini1/public_html/templates/protostar/html/com_k2/templates/dobrinishte/item.php on line 259
Прочетена 5255 пъти
Още в тази категория: « х.Безбог