Вторник, 19 Ноември 2013 17:06

Туризмът в Добринище през 2013

Оценете
(1 глас)
Лира Термал Лира Термал

Туризмът в курорта се развива с плавни, но сигурни темпове. Собствениците на хотели в Добринище могат да се похвалят с все по-голямата посещаемост на нашето градче. Добринищко лято изпълваше центъра на града с много музика и емоции. Пирин ехтеше от туристи, а минералния плаж даваше необходимата разхлада и релакс от летните горещини. Тази година имаше много любители на планината даже и през месеците октромври и ноември. Македонска кръчма беше препълнена и радваше своите гости с фолклорни песни и вкусни ястия.
В очакване на зимата хотелите и къщите за гости в Добринище вече са пълни за 8 декември, както и за коледните и новогодишните празници. През новия ски-сезон може би ще има повече любители на зимните спортове от миналия. Важно е да се подчертае, че цените в Добринище са наполовина по-ниски в сравнение с водещите ски-курорти в България.
Добринище върви напред. Врати отвориха новият хотел Александра и къща за гости Стойчеви. Собствениците на ски-зона Добринище направиха основен ремонт на хижа Гоце Делчев, като сега тя е може би една от най-модерните хижи в България. С нетърпение очакваме пускането на хотелски комплекс и къщи за гости Лира Термал на руския бизнесмен Борис Ножкин, което ще увеличи легловата база на курорта с 350 места.
По всичко личи, че Добринище просперира и с всяка година става все по-привлекателно. За това заповядайте в Добринище! Насладете се на магията на нашия град!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/dobrini1/public_html/templates/protostar/html/com_k2/templates/dobrinishte/item.php on line 259
Прочетена 10254 пъти